Word onze affiliate partner en verdien mooi geld online!

Ken je iemand in je kennissenkring die een nieuwe websiteof webshop nodig heeft? Breng hem aan als klant via onze affiliate module en verdien een meer dan aardige commissie!


Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (letterlijk het leiden naar een bestelling door een klant) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties of links van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder.

Hoe werkt het bij ons? Heel eenvoudig! U maakt een account aan op onze website waarbij u zich registreert als affiliate. Na goedkeuring krijgt u van ons een inlog en een unieke referentielink. Deze plaatst u op uw website of stuurt u door naar potentiële klanten. Van zodra deze een offerte aanvragen wordt deze aanvraag ook toegevoegd aan uw persoonlijke account. Volgt een verkoop uit de lead die u ons aanbracht betalen wij u een mooie commissie van 10% tot 15% afhankelijk van het project. Deze vergoeding kan al gauw oplopen in de honderden euro's, mooi verdiend voor een kleine moeite dachten we toch...


Het stappenplan

Stap 1: U registreert zich als affilate via de link bovenaan op onze site.


Stap 2: U vult uw gegevens in op de registratiepagina, u ontvangt een bevestigingsmail. Uw aanvraag wacht nu op goedkeuring.


Stap 3: Uw account is goedgekeurd en u ontvangt nu een bevestigingsmail met daarin een login om uw paswoord in te stellen.
Klik deze aan of kopieer de url in uw browser. U komt nu op volgend scherm:


Stap 4: Na het inloggen kan u uw paswoorden instellen. VERGEET NIET OP TE SLAAN ONDERAAN DE PAGINA!


Stap 5: Gefeliciteerd! U bent nu onze affiliate en kan aan de slag gaan om een mooie commissie te verdienen op alle projecten die u ons aanbrengt.
Hoe gaat het nu verder in zijn werk? Heel simpel...
Log in met uw gegevens hier:


Stap 6: Nu hebt u uw unieke link nodig om ons aan te bevelen als ontwikkelaar.
Gebruik die in uw promotiemails naar uw kennissen of plaats die op uw website. Om uw commissie te kunnen verdienen dient uw prospect te passeren via deze link.
SLECHTS ALS uw prospect via deze referentielink het CONTACTFORMULIER invult op onze site zal hij worden toegevoegd aan uw account.


Stap 7: U bent er! Nu nog een klant aanbrengen en u kan vanaf dan de status opvolgen of het project zal doorgaan. Ook kan u de projectprijs, uw commissie en de status van de betaling volgen.